16.3 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Καστοριά: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο «Βάραθρο του Χάρου»

    Μια δύσκολη και απαιτητική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στον ορεινό όγκο του Γράμμου στην Καστοριά, μετά τον εντοπισμό της σορού ενός άνδρα σε απόκρημνο σημείο γνωστό ως «Βάραθρο του Χάρου».

    Η σορός ανήκει σε άνδρα ηλικίας περίπου 30 – 35 ετών, ο οποίος βρέθηκε στο συγκεκριμένο βαθύ και ιδιαίτερα δύσβατο σημείο, που καθιστά την πρόσβαση εξαιρετικά επικίνδυνη.

    Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έχουν ήδη σπεύσει στο σημείο και επιχειρούν για την ανάσυρση του άτυχου άνδρα.

    Λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους, απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό και ειδικός εξοπλισμός. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να συνδράμει κλιμάκιο αναρριχητών της ΕΜΑΚ. 

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δεν φαίνεται να κατάγεται από την ορεινή περιοχή της Καστοριάς, αλλά φέρεται να είχε ταξιδέψει από την Αθήνα.

    Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες υπό τις οποίες ο άνδρας βρέθηκε στο βάραθρο παραμένουν άγνωστα.

    Τις απαντήσεις αναμένεται να δώσει η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της ανάσυρσης και την επίσημη αναγνώριση της σορού.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ