Καταγγελία για σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο: Υποβαθμίζουν την εκπαίδευση χιλιάδων αστυνομικών στην Αττική για δημιουργία χώρου αναψυχής!

Οι εκπαιδευτές της Γ.Α.Δ.Α. που εδρεύουν στο σύγχρονο Σκοπευτήριο της Αστυνομίας στο Μαρκόπουλο Αττικής δέχθηκαν εν μια νυκτί μια αδιανόητη εντολή από την Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. που εδρεύει στις ίδιες εγκαταστάσεις, ώστε να αποχωρήσουν απο τον κατάλληλα διαμορφωμένο υπηρεσιακό χώρο που στεγάζονται επι σειρά ετών και εκτός των καθημερινών υπηρεσιακών αναγκών που εξυπηρετεί, λειτουργεί και ως αίθουσα διδασκαλίας στα πλαίσια της εκπαίδευσης χιλιάδων αστυνομικών ετησίως, όλων των μάχιμων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου ο χώρος αυτός να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα αναψυχής του νεοσύστατου αστυνομικού κυλικείου που βρίσκεται πλησίον!

Στο ερώτημα που θα στεγαστεί το Τμήμα Εκπαίδευσης της ΓΑΔΑ, η λύση που προκρίθηκε απο τους ιθύνοντες νους της απόφασης, είναι ένα μικρό λιωμένο, σε κάκιστη κατάσταση που μόνο ως αποθήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί παρά ως υπηρεσιακό γραφείο και αίθουσα διδασκαλίας, γεγονός που συνιστά υποτίμηση της δουλειάς των εκπαιδευτών αλλα και των αστυνομικών της ΓΑΔΑ, όπως αποδεικνύεται και από το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει το Law and order.

Θεωρούμε οτι το επίπεδο εκπαίδευσης των αστυνομικών θα έπρεπε να αποτελεί ζήτημα υψηλής προτεραιότητας για την Φυσικη και Πολιτική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και να αναβαθμίζεται σταδιακά και όχι να θεωρείται υποδεέστερο απο την δημιουργία μιας αίθουσας αναψυχής, καθώς στις αιτιάσεις αστυνομικών συνδικαλιστών για αυτή την απόφαση, η απάντηση που λαμβάνουν είναι οτι έχει την έγκριση του ίδιου του ίδιου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε τι φωτογραφίες:

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες