14.1 C
Athens
13.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025
More

    Καθολική απαίτηση των αστυνομικών να φύγουν από την φύλαξη των γηπέδων – «Άκουσε μας υπουργέ» φώναζαν στον Οικονόμου (βίντεο)

    Να σταματήσουν να πραγματοποιούν υπηρεσία στα γήπεδα απαίτησαν με ένα στόμα και μια φωνή, οι 5.000 αστυνομικοί που έδωσαν το παρόν στην συγκέντρωση που πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο προστασιας του πολίτη το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12).

    Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, άκουσε το πάγιο αίτημα των αστυνομικών, μέσω συνθήματος που ανέφερε «άκουσε μας υπουργέ, διώξε μας απ τις ΠΑΕ».

    Παράλληλα ενωτικοί στο βασικό αίτημα των αστυνομικών, ήταν οι πρόεδροι των αστυνομικών ενώσεων που έδωσαν το παρόν στην συγκέντρωση. Αφορμή για την συγκέντρωση, ο σοβαρός τραυματισμός του άνδρα των ΜΑΤ με φωτοβολίδα στου Ρέντη από την δολοφονική επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού.

    Δείτε βίντεο του lawandorder:



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ