12.1 C
Athens
10.6 C
Thessaloniki
Κυριακή 13 Απριλίου 2025

Καύσωνας Κλέων: Πού έδειξε σχεδόν 110 βαθμούς – «Ψήθηκε» η Προεδρική Φρουρά! (βίντεο)

Ο καύσωνας «Κλέων» σαρώνει όλη την Ελλάδα, με τα αστικά κέντρα να «ψήνονται» από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται. Τα μεγάλα κτήρια, η άσφαλτος και κυρίως η έλλειψη πρασίνου και υδάτινων πόρων μέσα στις μεγάλες πόλεις, κάνουν την ατμόσφαιρα να θυμίζει όχι απλά καμίνι αλλά μια… κόλαση επί της Γης.

Η Αθήνα σε τέτοιες περιπτώσεις καταγράφει θερμοκρασίες ρεκόρ, όπως φάνηκε και χθες από θερμικές κάμερες που κατέγραψαν θερμοκρασίες άνω των 80 βαθμών σε αυτοκίνητα. Η ομάδα των Up Stories έκανε μία αντίστοιχη καταγραφή μέσω drone και θερμικών καμερών, με μία από τις ενδείξεις να είναι… αδιανόητη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7) στην Ομόνοια θερμική κάμερα «έγραψε» θερμοκρασία 104 βαθμών σε έναν αναβάτη μηχανής που διέσχιζε την πλατεία! Η μέση θερμοκρασία του οδοστρώματος στην Αθήνα ήταν πάνω από 60 βαθμούς, ενώ στα φυλάκια των τσολιάδων της Προεδρικής Φρουράς η θερμοκρασία άγγιξε τους 70 βαθμούς. Μάλιστα, κάποια στιγμή η θερμοκρασία έφτασε τους 109,4 βαθμούς στην άσφαλτο χθες στο Σύνταγμα!




guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ