Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ 2023: Αποχαιρετιστήρια επιστολή Δημήτρη Παπαδήμου στους άνδρες των ΜΑΤ

Με μια επιστολή προς τους άνδρες των ΜΑΤ, λίγες ώρες μετά την αποστρατεία του λόγο ηλικίας, αποχαιρέτισε τα στελέχη της υπηρεσίας, ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος τους, υποστράτηγος, Δημήτρης Παπαδήμος.

Όπως σημειώνει ο κύριος Παπαδήμος, «Ολοκληρώνοντας τη διαδρομή του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και έπειτα από τον ανιδιοτελή και ακατάπαυστο αγώνα, στον οποίο συμπορευτήκαμε μαζί σας για την επιτυχή εκπλήρωση της υπηρεσίας μας, αισθάνομαι την ανάγκη, ως ελάχιστη υποχρέωση για την αναγνώριση της προσφοράς όλων σας, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου για το υψηλό επαγγελματικό σας φρόνημα αλλά και το ήθος και τις αρχές που σας διακατέχουν».

Στην συνέχεια τονίζει πως, « Όντας βέβαιος για τη συνέχιση των προσπαθειών σας, μέσα από καθημερινές θυσίες και μάχες που χαρακτηρίζουν το έργο σας, σας εύχομαι κάθε υγεία και επιτυχία τόσο στην υπηρεσιακή όσο και στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την μακρόχρονη στήριξη και προσφορά στο κοινό επιτελούμενο έργο μας, για την προστασία και την ασφάλεια της κοινωνίας και των πολιτών».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες