Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ. 2023: Έρχονται «καρατομήσεις» βόμβα ανώτατων αξιωματικών – Όλα τα σενάρια

ΕΛΑΣ

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ «βόμβα» σχετικά με τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάζει το L&O.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κύριος Τάκης Θεοδωρικάκος σκέφτεται να προχωρήσει σε βαθιές τομές και όχι επιδερμικές αλλαγές στο Σώμα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το L&O, επίκειται η «καρατόμηση» Δουρβετάκη από τη θέση του Γαδάρχη, η αντικατάσταση του διοικητή ασφαλείας Δαβάλου αλλά και η απομάκρυνση του διοικητή της αντιτρομοκρατικής, Λευτέρη Χαρδαλιά.

Ο Ντουίτσης στην ασφάλεια, επανέρχεται ο Θεοδώρου

Σύμφωνα με αναφορές στο «L&O» από τις… ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για τις κρίσεις, νέος διοικητής ασφαλείας θα αναλάβει ο Φώτης Ντουίτσης που υπηρετεί στην υπηρεσία ασφαλείας της Βουλής.

Τμηματάρχης αναμένεται να αναλάβει ο Θεοδώρου με ταυτόχρονη απομάκρυνση από το ανθρωποκτονιών του Γιώργου Δροσίνη. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κύριος Ζαχαράκης θα παραμείνει στη θέση του χωρίς ωστόσο να έχει κάτι ιδιαίτερο να παρουσιάσει, σύμφωνα με αναφορές.

Ο αστυνομικός διευθυντής Μιλτιάδης Σιάφης αναμένεται να τοποθετηθεί στο Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο ταξίαρχος Γιώργος Μάγγας από την διεύθυνση μεταγωγών θα αναλάβει το κρίσιμο πόστο της διεύθυνσης του ΔΙΔΑΠ.

Τέλος ο Ηλίας Κοσσυβάκης αναμένεται να προαχθεί σε επιτελάρχη. Το ρεπορτάζ του «L&O» για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται και θα επανέλθουμε με νεότερες πληροφορίες.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες