14.3 C
Athens
15 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Κυπαρισσία: Σε 31χρονο Αλβανό ανήκει η σορός που βρέθηκε θαμμένη σε παραλία – Τι εξετάζουν οι Αρχές

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας με θύμα έναν υπήκοο Αλβανίας, 31 ετών στην Κυπαρισσία.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, η σορός του 31χρονου βρέθηκε χθες το απόγευμα θαμμένη στην παραλία Καρτελιά της Κυπαρισσίας και έφερε τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

    Στην περιοχή όπου βρέθηκε η σορός μετέβη κλιμάκιο αστυνομικών του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας για τη συλλογή στοιχείων, ενώ όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα έρευνες το θύμα δεν ήταν μόνιμος κάτοικος της περιοχής.

    Παράλληλα με τη συλλογή στοιχείων, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν και το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό του αλλοδαπού.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ