12 C
Athens
6.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2026
More

    Λαμία: Ηλικιωμένος πέθανε στο σπίτι του και ο σκύλος του δεν άφηνε κανέναν να μπει μέσα

    Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Λαμία, με τις Αρχές να οδηγούνται στο σημείο, ύστερα από τα συνεχή και επίμονα γαβγίσματα του σκύλου του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, γείτονας που άκουγε για ώρα τον σκύλο να γαβγίζει ανησύχησε και προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, χωρίς όμως να λάβει απάντηση.

    Η ΕΛ.ΑΣ κλήθηκε άμεσα, ωστόσο η πρόσβαση στο εσωτερικό της οικίας αποδείχθηκε δύσκολη, καθώς το τσοπανόσκυλο ήταν ιδιαίτερα επιθετικό και δεν επέτρεπε σε κανέναν να πλησιάσει.

    Τη λύση έδωσε τελικά ένας εκπαιδευτής σκύλων, ο οποίος κλήθηκε στο σημείο και κατάφερε να ακινητοποιήσει το ζώο, επιτρέποντας την είσοδο των αστυνομικών στο σπίτι.

    Εκεί επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι, καθώς ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός. Όλα δείχνουν ότι «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ωστόσο τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ