Λαμία: Σταθμευμένο όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες – Πράξη εκδίκησης δείχνουν με τα πρώτα στοιχεία

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/12) σε πυκνοκατοικημένη περιοχή κοντά στο κέντρο της Λαμίας, όταν σταθμευμένο όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ήταν λίγο πριν τις 04:00 όταν οι κάτοικοι της οδού Αλαμάνας πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους, βλέποντας ένα ΙΧ να έχει πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, σαν φλεγόμενη βόμβα κύλησε προς τα εμπρός, καθώς κάηκε το σύστημα του χειρόφρενου που το συγκρατούσε και έπεσε πάνω σε έτερο σταθμευμένο όχημα, το οποίο πήρε επίσης φωτιά.

@lamiareport.gr

Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα σε γειτονιά της Λαμίας #lamia #lamiareport #fyp #lr

♬ πρωτότυπος ήχος – LamiaReport.gr

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα δύο πυροσβεστικά οχήματα της Π.Υ. Λαμίας με 4 πυροσβέστες, που προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, από την οποία καταστράφηκε εντελώς το πρώτο όχημα και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο άλλο.

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για πράξη αντεκδίκησης από ανθρώπους οι οποίοι νωρίτερα είχαν τσακωθεί με τους ιδιοκτήτες του πρώτου οχήματος, το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ