13.7 C
Athens
13.6 C
Thessaloniki
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
More

    Λάρισα: 16χρονος μαθητής προσπάθησε να ληστέψει ενεχυροδανειστήριο με αεροβόλο

    Ένας 16χρονος μαθητής της Β’ τάξης Λυκείου είναι, σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ο ληστής που προσπάθησε να ληστέψει ενεχυροδανειστήριο, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Λάρισας.

    Σύμφωνα με το onlarissa.gr, μετά από έρευνα, χθες (10/1) το πρωί στο σπίτι του μαθητή, βρέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι που φέρεται να χρησιμοποίησε κατά την απόπειρα ληστείας, όπως επίσης βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε.

    Ο ανήλικος μαθητής φαίνεται να είχε προσχεδιάσει τη ληστεία αφού, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερίας», ενώ βρισκόταν σε κεντρικό καφέ, άλλαξε ρούχα με αυτά που μετέφερε στο σακίδιό του και μετέβη στη συνέχεια στο ενεχυροδανειστήριο όπου αποπειράθηκε να ληστέψει την υπάλληλο. Ρούχα που άλλαξε ξανά όταν, μετά την απόπειρα, επέστρεψε στο καφέ.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ