Θύμα απάτης από επιτήδειους έπεσε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (7/4) μία ηλικιωμένη γυναίκα από τη Λάρισα.
Οι απατεώνες χρησιμοποιώντας για άλλη μία φορά το γνωστό κόλπο του ατυχήματος – δυστυχήματος συγγενικού της προσώπου κατάφεραν να πείσουν το θύμα τους να καταβάλει το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η 75χρονη γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο οποίος προσποιούμενος τον αστυνομικό της δήλωσε πως η κόρη της προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 14χρονο κορίτσι. Μάλιστα της ανέφερε ότι στην Αστυνομία συγκεντρώθηκαν συγγενείς του κοριτσιού και απειλούν την κόρη της.
Η 75χρονη γυναίκα σε κατάσταση σοκ από τα όσα άκουσε πείστηκε να παραδώσει τα χρήματα φοβούμενη ότι η κόρη της θα βρει τον μπελά της και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Συνεργός του δράστη πήγε με θράσος στο σπίτι της ηλικιωμένης και όταν εκείνη του άνοιξε του παρέδωσε 50.000 ευρώ σε δεσμίδες με χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, τα οποία κρατούσε εντός της οικίας της.
Ο δράστης αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων έγινε «καπνός» με την ηλικιωμένη γυναίκα να διαπιστώνει λίγη ώρα αργότερα ότι έπεσε θύμα απάτης. Η γυναίκα στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το συμβάν.
Η Διεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας ανέλαβε την έρευνα της υπόθεσης προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.
ελεος πια με αυτη τη μαστιγα εδω και δεκαετιες, ηλιθιοι ανθρωποι, κρατος κολοχανιο, νομοι για τα μπαζα, καμμια προστασια, εξοντωτικες ποινες ωστε να εκλείψουν αυτες οι αξιοποινες πραξεις