11.7 C
Athens
10.4 C
Thessaloniki
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
More

    Λέσβος: Εργαζόμενος δέχθηκε επίθεση από τον πρώην εργοδότη του – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

    Εργαζόμενος δέχθηκε επίθεση από τον πρώην εργοδότη του, στη Λέσβο επειδή αρνήθηκε να επιστρέψει την αποζημίωση απόλυσης.

    Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (31/10) σε χωριό του Δήμου Μυτιλήνης, όπου ο εργαζόμενος ξυλοκοπήθηκε από πρώην εργοδότη του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

    Ο εργαζόμενος κατέθεσε μήνυση στον πρώην εργοδότη.

    Σήμερα το πρωί η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (ΠΕΚ) επισκέφθηκε τον εργαζόμενο στο νοσοκομείο και με ανακοίνωση της καταγγέλλει “το πρωτοφανές περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού εργαζομένου από τον πρώην εργοδότη του, που συνέβη χθες Παρασκευή 31 Οκτώβρη. Ο συνάδελφος μας, δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τον πρώην εργοδότη του, γιατί αρνήθηκε να επιστρέψει την αποζημίωση που νόμιμα του είχε καταβληθεί όταν απολύθηκε, ενώ είχαν προηγηθεί και απειλές τόσο προς τον εργαζόμενο όσο και στην οικογένεια του, για να αναγκαστεί να επιστρέψει τα χρήματα”.

    Τέτοια περιστατικά, σημειώνει το Eργατικό Kέντρο Λέσβου, “δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητα. Κανένας εργαζόμενος μόνος του απέναντι στη βαρβαρότητα. Οι εργαζόμενοι να απαντήσουν συλλογικά, μέσα από τα σωματεία τους, στην ολοένα και πιο άγρια εργοδοτική τρομοκρατία”.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ