Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κατοχής Μεσολογγίου η είδηση του θανάτου του 23χρονου Χάρη Αναστασόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα, στην περιοχή της Τουρλίδας.
Στο όχημα επέβαινε και η νεαρή φίλη του, η οποία κατάφερε να βγει έγκαιρα και να σωθεί. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο
Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον δρόμο προς την Τουρλίδα στο Μεσολόγγι. ΙΧ επιβατικό όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στη λιμνοθάλασσα. Στο όχημα επέβαιναν δύο νεαρά άτομα από τις Οινιάδες, μια γυναίκα και ένας άνδρας.
Η συνοδηγός απεγκλωβίστηκε μόνη της, τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αναφέρει το messolonghinews.gr
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Μεσολογγίου ενώ η Πυροσβεστική ενημέρωσε πως «ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο έπειτα από πτώση του στη λιμνοθάλασσα στην Τουρλίδα Μεσολογγίου και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ». Στην επιχείρηση συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.