Ο Μπιμπίλας «καίει» τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Χρησιμοποιούσε το γυναικείο φύλο για τις ορέξεις του – Η γυναίκα του είχε βάλει ντετέκτιβ – Είχε πάει να με χτυπήσει!»

Τα δυο διαφορετικά πρόσωπα του Πέτρου Φιλιππίδη, που από αγαπούσε υπερβολικά το θέατρο και από την άλλη είχε εξάρσεις που δεν ήλεγχε, περιέγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας συνεχίζοντας να καταθέτει σήμερα στη δίκη του ηθοποιού για ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε μάλιστα και σε ένα άσχημο περιστατικό που είχε βιώσει ο ίδιος από τον κατηγορούμενο, ενώ κατέθεσε εκ νέου για τις σχέσεις του κατηγορούμενου με τις γυναίκες αλλά και για το τι πίστευε για εκείνον η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, ο οποίος συνδέεται, όπως είπε, με μακρά φιλία με τον Π. Φιλιππίδη, τόνισε πως εκείνος κατά τη διάρκεια του γάμου του είχε συνεχώς εξωσυγικές σχέσεις, τις περισσότερες εκ των οποίων γνώριζε η σύζυγός του.

«Τον αγάπησα τόσο πολύ σαν να ήταν δικός μου άνθρωπος. Του εμπιστεύτηκα την προσωπική μου ζωή. Περνούσα έναν χωρισμό δύσκολο και ο Πέτρος και η Ελπίδα μου στάθηκαν σαν αδέλφια. Και αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω, ούτε όμως και ότι έμαθα μετά» είπε ακόμη ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πολιτική αγωγή: Ποια ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου ως προς το γυναικείο φίλο;

Μάρτυρας: Χρησιμοποιήθηκε για τις ορέξεις του Πέτρου. Τις κοπέλες δεν τις ήξερα όλες, με ενημέρωνε η Ελπίδα κρυφά από τον Πέτρο. Ήταν κάτι πολύ βασανιστικό να πρέπει να κρύβεσαι. Ο Πέτρος είχε αγωνία μήπως η Ελπίδα μας ρωτούσε και για αυτό συχνά όποτε ήμασταν μαζί έκρυβα το κινητό μου. Ποιες σχέσεις ήταν συναινετικά ή όχι δεν το ξέρω. Ξέρω ότι ορισμένες κατέληξαν σε διώξεις, ότι η Ελπίδα είχε πάει σε ψυχολόγος. Μας είχε εκμυστηρευθεί ότι είχε βάλει ντετέκτιβ. Είχε καταλάβει τον πρώτο καιρό του γάμου ότι ο Πέτρος τα είχε φτιάξει με μια κοπέλα του σίριαλ, και η Ελπίδα είχε θυμώσει πάρα πολύ. Η Ελπίδα είχε φτιάξει στο μυαλό της μια κατάσταση ότι οι γυναίκες τον κυνηγούσαν. Εμείς καταλαβαίναμε ότι ο Πέτρος τις κυνηγάει.

«Εξάρσεις θυμού»

Στη συνέχεια της κατάθεσής του ο κ. Μπιμπίλας, αναφέρθηκε στη προσωπικότητα του κατηγορουμένου και στις δυο πλευρές που αυτή είχε. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Πέτρος γινόταν θηρίο όταν είχαμε διαφορετική άποψη. Έσπαγε έπιπλα. Μια φορά πήγε να με χτυπήσει και με έκρυψαν σε ένα καμαρίνι. Υπήρχαν άλλες στιγμές που με είχε στην αγκαλιά του σαν τον καλύτερο του φίλο. Είναι δυο πλευρές του και είναι και οι δυο στο χαρακτήρα του».

Όπως ανέφερε ο μάρτυρας συχνά ο κατηγορούμενος δεν ήλεγχε τον εαυτό του και αναφερόμενος στις καταγγελίες των ηθοποιών Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους και Αναστασοπούλου, ανέφερε πως μόλις αυτές έγιναν γνωστές ο Π. Φιλιππίδης, του τηλεφώνησε και του είπε να καλέσει μια γυναίκα και να της ζητήσει να μη μιλήσει. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κατηγορούμενος του είπε για τις τρεις καταγγέλλουσες: «Αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά».

Ακόμη, αναφερόμενος στη πρώτη καταγγέλλουσα, ο κ. Μπιμπίλας έκανε λόγο για ένα πανέξυπνο κορίτσι, που δεν του έδινε την «εντύπωση πορνιδίου».

Όσον αφορά στις τρεις καταγγέλλουσες, δήλωσε ότι «βρήκαν τη δύναμη και οι πιο αδύναμοι να πουν την αλήθεια τους. Πήγαν στα αρμόδια όργανα και δεν βγήκαν στις τηλεοράσεις και αυτό είναι προς τιμή τους. Αντίθετα κάποιοι άλλοι είπαν τα πολύ καλά λόγια για τον Πέτρο και έχουν δουλειά φέτος».

Σε ό,τι αφορά τέλος στο ΣΕΗ ο μάρτυρας είπε δεν ευσταθούν οι κατηγορίες εναντίον του ότι είχε οργανωμένο σχέδιο σε βάρος του Π. Φιλιππίδη. «Το ΣΕΗ δεν είναι μαφία. Είναι ηθικό σωματείο, παλεύει για τους ηθοποιούς. Σε κάθε δίκη φταίει το ΣΕΗ. Έτσι είπαν και στην άλλη δίκη», ανέφερε ο μάρτυρας. Η δίκη συνεχίζεται.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες