13.9 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
More

    Μυλοπόταμος: Ένταλμα σύλληψης για τους δύο άνδρες που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες

    Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται ότι καταδίωξαν και επιτέθηκαν σε οικογένεια Γερμανών στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

    Οι δύο άνδρες 38 και 36 ετών κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, που αποτελεί κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα, κι ως εκ τούτου καταζητούνται, σύμφωνα με το Cretalive.

    Να συλληφθούν οι δράστες και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου ζητά η τοπική κοινωνία του Μυλοπόταμου, ενώ το περιστατικό προκάλεσε και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση και απεύθυνε αυστηρή σύσταση για άμεση κινητοποίηση, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ