15 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Νέοι διάλογοι «φωτιά» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μιλήσαμε τηλεφωνικά με κωδικούς» – Η αναφορά στον Βορίδη

    Νέες διαρροές διαλόγων που αφορούν τον ΟΠΕΚΕΠΕ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Σε έναν από τους διαλόγους που εξασφάλισε το Mega, ο Γιώργος Ξυλούρης, με το προσωνύμιο «Φραπές» συνομιλεί με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αναφέρεται στον Μάκη Βορίδη.

    • Μανώλης Χαιρέτης, αντιδήμαρχος Ηρακλείου: Είναι εκτός της πληρωμής;
    • Γιώργος Ξυλούρης, ή Φραπές: Ναι όξω αφού είναι δεσμευμένος ΑΦΜ.
    • Μανώλης Χαιρέτης, αντιδήμαρχος Ηρακλείου: Ο Ζερβός με τον Βοϊδάκη τον π…η.
    • Γιώργος Ξυλούρης, ή Φραπές: Λόγω Βορίδη μου το ‘κανε.
    • Μανώλης Χαιρέτης, αντιδήμαρχος Ηρακλείου: Αυτό έχει τώρα μια εξήγηση.
    • Γιώργος Ξυλούρης, ή Φραπές: Λόγω Βορίδη θα τα ‘χα. Και να ξέρεις ότι εάν δεν κατέβαινε ο Βορίδης να βαφτίσει της Ελένης το κοπέλι και να του τον εβγάζουνε στον αέρα να τον τελειώσουν. Με τον Φανούρη με τις δικογραφίες θα το τελειώσουν.
    • Μανώλης Χαιρέτης, αντιδήμαρχος Ηρακλείου: Ναι, ναι ήταν στη φυλακή.
    • Γιώργος Ξυλούρης, ή Φραπές: Τη Δευτέρα έχω ραντεβού στην Αθήνα με Βορίδη. Εμιλήσαμε λίγο και τηλεφωνικά αλλά με κωδικούς. Του λέω ρε ό,τι έχεις βγάλ’ το στον αέρα να πάει να γ…εί. Τι έγινε, χ…..ε η φοράδα στ’ αλώνι για μια έδρα του Αυγενάκη, να την πάρει. Να πάει με την Λατινοπούλου να την πάρει. Να κατέβει ανεξάρτητος να την πάρει.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ