14.8 C
Athens
14.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 5 Απριλίου 2025

Ντιέγκο Μαραντόνα: Κανένα ίχνος ναρκωτικών στο αίμα του – Τι βρήκαν οι ειδικοί

Δεν εντοπίστηκαν ίχνη ναρκωτικών ή αλκοόλ στο αίμα του Ντιέγκο Μαραντόνα τη στιγμή του θανάτου του, στις 25 Νοεμβρίου 2020.

Αυτό δήλωσαν οι ιατροδικαστές που έκαναν την νεκροψία και τις αναλύσεις στο σώμα του ειδώλου του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία ακρόαση στη δίκη του ιατρικού προσωπικού που ήταν υπεύθυνο για την επίβλεψη της ανάρρωσής του από επέμβαση στο κεφάλι.

Tι εντοπίστηκε στο αίμα του Ντιέγκο Μαραντόνα

«Κανένα από τα τέσσερα δείγματα δεν αποκάλυψε ίχνη αλκοόλ, κοκαΐνης, μαριχουάνας, MDMA, έκστασης ή αμφεταμίνης», δήλωσε ο βιοχημικός και ιατροδικαστής Εζεκιέλ Βεντόσι.

Στο αίμα του Μαραντόνα εμφανίστηκαν ίχνη πέντε ουσιών που αντιστοιχούν σε αντικαταθλιπτικά, αντιεπιληπτικά, αντιψυχωσικά και φάρμακα για τη ναυτία.

Η παθολόγος Σιλβάνα ντε Πιέρο ανέφερε ότι το συκώτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή εμφάνιζε σημάδια συμβατά με κίρρωση και πως βρέθηκαν σημεία νεφρικής, καρδιακής και πνευμονικής ανεπάρκειας.




guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ