Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα (εικόνες)

Με τον νέο πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Noam Katz, συναντήθηκε χθες, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ενώ ο Ισραηλινός πρέσβης συνοδευόταν από τον Ακόλουθο Άμυνας του Ισραήλ, Cοlonel IDF Tal Wollenberg.

geetha arhigos geetha 1 8

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στις τρέχουσες προκλήσεις άμυνας και ασφάλειας, στη στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ και στη διαρκή εμβάθυνσή της με κοινές δράσεις, συνέργειες και δραστηριότητες επιχειρησιακής εκπαίδευσης, καθώς και στη σημαντική συνεισφορά της στη στρατηγική σχέση μεταξύ των δύο χωρών, η οποία προάγει την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.



0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ