Ο κανιβαλισμός της τραγωδίας με τα νεκρά παιδιά της Πάτρας, η δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας και η «Πισπιριγκιάδα»

Θλίψη, κουτσομπολιό, αηδία. Λέξεις με βαρύ νόημα , αλλά πλήρως αντιπροσωπευτικές των αισθημάτων που διακατέχουν, όσους σοβαρούς πολίτες, όχι αυτούς που με  τηλε- ηδονοβλεπτικό παροξυσμό, παρακολουθούν την υπόθεση του θανάτου, των τριών άτυχων παιδιών από την Πάτρα.

«Τι ζήτησε να φάει η Πισπιρίγκου», «αυτή είναι η νέα σχέση του Δασκαλάκη», «πως έψηνε ο Δασκαλάκης», «αυτό είναι το νέο τραγούδι του Δασκαλάκη», « το εξώδικο της Πισπιρίγκου».

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους που συνοδεύουν μερικά από τα πλέον αδιάφορα θέματα για την ζωή του ζεύγους, που για όνομα του θεού, έχασαν δυο παιδιά, ενώ η μητέρα τους κατηγορείται για τον φόνο ενός τρίτου. Αυτό και μόνο αυτό είναι το θέμα μας, τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιό!

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να πλασάρουν κάθε αδιάφορη μπαρούφα ως «τελευταία εξέλιξη» στην υπόθεση της Πάτρας, στην ουσία εδώ και μέρες παρακολουθούμε μπούρδες, αηδίες, αδιάφορες πληροφορίες. Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει για τον τρόπο που πέθαναν τα άλλα δυο παιδιά, η Μαλένα και η Ίριδα, την άτυχη Τζωρτζίνα την σκότωσε η μάνα της σύμφωνα με τις αρχές.

Εκπομπές ολόκληρες στήνονται πάνω στο κουτσομπολιό, τη θέαση, για την υψηλή τηλεθέαση, από κλειδαρότρυπες, για το…φιλοθεάμον και διψασμένο για κιτρινίλα κοινό. Μεταξύ δώρων, αυτοκινήτων και χρημάτων, παίρνουν συνεχώς από τις οθόνες μας οι φωτογραφίες των άτυχων παιδιών, για τα οποία όμως κανείς από όσους τηλε-σπαράζουν για την άδικη τύχη τους, δεν ενδιαφέρεται πρακτικά.

Η αγωνία τους είναι για το αν… έβηξε η Πισπιρίγκου, αν έχει νέα σχέση ο Δασκαλάκης και ξανά διαφημίσεις και ξανά δώρα και καπάκι, νέα συμβόλαια, περισσότερα λεφτά…

Ας μπει μια τελεία στην υπόθεση αυτή, προκαλεί πλέον θλίψη η κάλυψη της. Αυτό που έχει σημασία, είναι να αποδειχθούν οι συνθήκες θανάτου των παιδιών και να αποδοθεί δικαιοσύνη για τις ψυχές τους και να καταδικαστούν, εφόσον προκύψει εμπλοκή τους,  οι υπαίτιοί για τους θανάτους τους.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες