Ο Τσιάρας ζήτησε από Εισαγγελέα Α.Π. την κατά προτεραιότητα εξέταση των καταγγελιών για το λογισμικό παρακολουθήσεων τηλεφώνων

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο και ο υπουργός ζήτησε την κατά προτεραιότητα εξέταση των καταγγελιών που σχετίζονται με το παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων τηλεφώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσιάρας ζήτησε από κ. Ντογιάκο την κατά προτεραιότητα εξέταση των καταγγελιών περί παράνομου λογισμικού παρακολουθήσεων κινητών τηλεφώνων, καθώς το θέμα αυτό αποτελεί σημαντικό ζήτημα για τη λειτουργία του κράτους δικαίου.

Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, πριν από λίγες μέρες είχε καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά, καθώς κατά τους ισχυρισμούς του, διαπιστώθηκε απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator.

Παράλληλα, το θέμα των καταγγελιών του κ. Ανδρουλάκη για απόπειρα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του, απασχόλησε και την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η οποία ήδη συνεδρίασε.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες