22.3 C
Athens
17.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 13 Μαΐου 2025

Παλαιό Φάληρο: Ανατροπή με τον θάνατο της 78χρονης και τον γιο της – Τη σκότωσε με δύο μαχαιριές, έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά (εικόνες)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση θανάτου της 78χρονης στο Παλαιό Φάληρο.

Το πρωί του Σαββάτου η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Κατά την κατάσβεσή της όμως, ανασύρθηκε νεκρή μια 78χρονη.

faliro paleo


Στη συνέχεια έγινε προσαγωγή του γιου της, η οποία εξελίχθηκε σε σύλληψη, καθώς στο σώμα της άτυχης ηλικιωμένης βρέθηκαν δύο μαχαιριές.

Έτσι, ο 48χρονος γιος της κατηγορείται ότι σκότωσε την μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Μάλιστα, υπάρχει μια ακόμα λεπτομέρεια που σοκάρει: Ο δράστης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μαρμαράδικου στη Νέα Σμύρνη, αφού σκότωσε τη μάνα του, έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά για να καεί και ο ίδιος μέσα στο σπίτι.


Ωστόσο, όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά από περίοικους και στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες και 3 οχήματα, με τη βοήθεια αστυνομικών, απεγκλώβισαν τον 48χρονο, ο οποίος ήταν ακόμα στο διαμέρισμα.

paleo faliro

paleo faliro fotia

Ψυχιατρική εξέταση στον 48χρονο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 48χρονος έχει πιθανότατα ψυχολογικά προβλήματα και για αυτό θα ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση.

Σημειώνεται πως το περιστατικό συνέβη γύρω στις 03.30 σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Σολωμού 53.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ



guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ