Παναγιώτης Χαρέλας: «Στα μάτια μας… τα σύνορά μας»

Με μια ανάρτηση όλο νόημα σχολίασε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, (ΠΟΣΥΦΥ) Παναγιώτης Χαρέλας, τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές στον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου, το τελευταίο διάστημα και κυρίως την απόπειρα μαζικής αποστολής μεταναστών το πρωί της Δευτέρας (23/5) από τα Τουρκικά παράλια.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παναγιώτης Χαρέλας τονίζει με νόημα την ανάγκη να στραφούν τα μάτια όλων στα «σύνορά μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Ανεπιτυχείς προσπάθειες σε στεριά και θάλασσα να περάσουν τα κυκλώματα όσους μετανάστες μπορούν παράνομα στην χώρα μας. Πλέον τα μάτια μας φυλάνε τα σύνορα. Και το τελευταίο περιστατικό με τα ιστιοφόρα στο Αιγαίο, επιβεβαιώνει πως οι συνοριοφύλακες φυλάνε καλά νύχτα-μέρα. Ακόμη και με ιστιοφόρα, δήθεν ως τουρίστες, προσπάθησαν να μας ξεγελάσουν. Δεν τα κατάφεραν. Ας επιστρέψουν στην αφετηρία τους, απέναντι!!! Μπράβο στους νέους συνοριοφύλακες των νησιών μας, που επιβεβαιώνουν καθημερινά πόσο μα πόσο χρήσιμοι είναι!!! Έχουν γνώσιν οι φύλακες»!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες