Παρέμβαση Ντογιάκου για τους διαλόγους νονών της νύχτας με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. – Ζητεί έρευνα από δύο εισαγγελείς

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης για “τους διαλόγους της ντροπής” μεταξύ νονών της νύχτας και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., την οποία αποκαλύπτει η εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”, ζητεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ειδικότερα, ο κ. Ντογιάκος με παραγγελία του στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο, ζητεί να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση αυτή και να ελεγχθεί η τυχόν θέση αξιόποινων πράξεων από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Μάλιστα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί η προκαταρκτική εξέταση να ανατεθεί σε δύο εισαγγελείς τακτικό και επίκουρο,για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η έρευνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις συνομιλίες μεταξύ νονών της νύχτας και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. ακούγονται ανώτατοι νυν παράγοντες της Κατεχάκη να λένε ότι θα υποβοηθήσουν κυκλώματα λαθρεμπορίου καυσίμων και άλλους ποινικούς.

Ακόμη, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επικαλούνται πρόσβαση σε πολιτικούς παράγοντες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ώστε να προωθήσουν σε κρίσιμες θέσεις δικούς τους αστυνομικούς, οι οποίοι θα τους εξυπηρετούσαν σε καθημερινή βάση.

Τέλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι συνομιλίες αυτές βρέθηκαν σε εφαρμογές, όπως Viber και WhatsApp, κινητών τηλεφώνων δολοφονηθέντων σε συμβόλαια θανάτου και επί σειρά μηνών αποτελούσαν επτασφράγιστο μυστικό στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες