Πάτρα: Συνελήφθη Ρομά – Μπήκε με ψεύτικο όπλο σε σούπερ μάρκετ και απείλησε υπάλληλο 

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στην Αστυνομία της Πάτρας, έπειτα από κλήση για περιστατικό σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Ιωνίας, στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Όπως καταγγέλθηκε άνδρας Ρομά μπήκε με πιστόλι και προσεγγίζοντας υπάλληλο της είπε: «Πες στο αφεντικό σου να με “καθαρίσει”, αλλιώς θα ξανάρθω».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση με τον άνδρα να εξαφανίζεται, αλλά να συλλαμβάνεται λίγα λεπτά αργότερα, σε κοντινή απόσταση, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Όπως διαπιστώθηκε το όπλο ήταν ψεύτικο, ωστόσο σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η Ασφάλεια Πατρών που ανέλαβε την υπόθεση, εξετάζει ως επικρατέστερο σενάριο, ο άνδρας να εμπλέκεται σε περιστατικό κλοπής που τέλεσε στο παρελθόν στο συγκεκριμένο κατάστημα, θέλοντας πιθανότατα με τη σημερινή του ενέργεια να εκφοβίσει τον υπεύθυνο ενόψει της δίκης.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ