Εξελίξεις καταγράφονται με φόντο το επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/1) στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα, όταν τρεις 19χρονοι προσήλθαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού και κατήγγειλαν ξυλοδαρμό από οκτώ αγνώστους οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και όλοι φορούσαν μαύρα ρούχα.
Όπως ανέφεραν, το επεισόδιο έγινε έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι δράστες έφεραν σιδηρογροθιές, ρόπαλα και κράνη με τα οποία τους κατάφεραν χτυπήματα.
Αιτία σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, αποτέλεσε το γεγονός ότι το ένα από τα θύματα φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24 η Ασφάλεια Πατρών, συνέλαβε έναν 25χρονο που φέρεται να συμμετείχε στο περιστατικό και αναγνωρίστηκε από τους παθόντες. Ο νεαρός με την σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον εισαγγελέα.
Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.