15.8 C
Athens
15 C
Thessaloniki
Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025
More

    Πάτρα: Ξεκίνησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα στο μέτωπο της φωτιάς στην Καλλιθέα

    Δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο πραγματοποιούν από νωρίς σήμερα το πρωί ρίψεις νερού στο μέτωπο της φωτιάς που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλλιθέα της Πάτρας και στην συνέχεια επεκτάθηκε στην γειτονική περιοχή Πλατανόβρυση, του δήμου Ερυμάνθου.

    Παράλληλα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνεχίζουν το έργο τους οι ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται 118 πυροσβέστες, με έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 35 οχήματα, οι οποίες επιχειρούσαν καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να περιορίσουν την φωτιά και να την κρατήσουν μακριά από κατοικημένες περιοχές.

    Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το πρωί η φωτιά είναι καλύτερη σε σύγκριση με τη νύχτα, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί ότι κινδυνεύει κάποια κατοικημένη περιοχή.

    Σύμφωνα με τον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, μεγάλο μέρος της Αχαΐας βρίσκεται σήμερα στην κατηγορία του υψηλού κινδύνου.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ