15 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Πέθανε ο 14χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από παραλία στην Ξάνθη

    Έχασε την μάχη για την ζωή ο 14χρονος ο οποίος χθες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην παραλία του Ερασμίου στην Ξάνθη.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή έδωσαν αρχικά οι λουόμενοι που ήταν στην παραλία και ένας νοσοκόμος που βρέθηκε στην παραλία Ερασμίου ο οποίος ξεκίνησε να κάνει ΚΑΡΠΑ στον 14χρονο.

    Ο 14χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, εκεί οι γιατροί των διασωλήνωσαν ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στην Παιδιατρική ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη, οπού αργά το βράδυ της Κυριακής παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή.

    Aγανάκτηση επικρατεί στα κοινωνικά δίκτυα για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πολυσύχναστη πλαζ δεν διαθέτει ναυαγοσώστη, παρότι διαθέτει ένα -κενό- ναυαγοσωστικό πύργο, αναφέρει η ΕΡΤ.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ