ΠΟΣΥΦΥ: Ζητά παρέμβαση της Ηγεσίας και της Αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής για αυθαίρετες μετακινήσεις συνοριακών φυλάκων στην Α’ Δωδεκανήσου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (ΠΟΣΥΦΥ) μέσω μιας ανακοίνωσης της ζητά παρέμβαση της Ηγεσίας και της Αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής για αυθαίρετες μετακινήσεις συνοριακών φυλάκων στην Α’ Δωδεκανήσου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση

Μέσα από δημόσια καταγγελία που καταθέτουμε σήμερα, σχετικά με τις αυθαίρετες μετακινήσεις συναδέλφων μας Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου που πραγματοποιεί ο Αστυνομικός Διευθυντής της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, είναι επιτακτική ανάγκη να παρέμβει πλέον η Φυσική και Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου μας αλλά και η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, αφού έως τώρα δεν έχουμε λάβει απαντήσεις για την νομιμότητα τέτοιων ενεργειών. Ούτε εμείς, ούτε όμως ο προϊστάμενος του κ. Διευθυντή που του τις έχει ζητήσει εδώ και πέντε μήνες !

Ακόμη και αν ο κ. Διευθυντής θα πρέπει να στεναχωρήσει κάποιους, οφείλει να τηρήσει την νομιμότητα στην εσωτερική λειτουργία της Υπηρεσίας.

ΑΜΕΣΑ.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ