Προνομιακές τιμές για αστυνομικούς για μοριακά και rapid τεστ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, με ανακοίνωσή της ενημερώνει τη συμφωνία για μειωμένες τιμές σε αστυνομικούς για μοριακά και rapid τεστ:
«Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας ότι το διαγνωστικό εργαστήριο “ALPHA Διάγνωση”, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Καλογήρων στη Δάφνη, πραγματοποιεί έλεγχο για τον COVID-19 σε προνομιακές τιμές για τους αστυνομικούς και τα μέλη των οικογενειών τους (Α’ βαθμού συγγένειας):
Μοριακό τεστ (PCR) στην τιμή των είκοσι οκτώ (28) ευρώ,
Rapid τεστ αντίγονο στην τιμή των πέντε (5) ευρώ.
Για τις ανωτέρω εξετάσεις δεν χρειάζεται ραντεβού.
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 06:00 έως 21:30.
Σάββατο: 07:30 έως 14:30.
Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρεία.
Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.
Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.
Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα, για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες