Πρόταση αρχειοθέτησης των καταγγελιών για τον γιο του Τάκη Θεοδωρικάκου

Την αρχειοθέτηση των καταγγελιών, από πειθαρχικής πλευράς, από απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τις περί κατοχής ναρκωτικών από τέσσερις νεαρούς μεταξύ των οποίων και ο γιος του υπουργού προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, πρότεινε ο υπαρχηγός του σώματος, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Όπως αναφέρει το πόρισμα της σχετικής έρευνας, « οι πληροφορίες περί παραλείψεως σχετικού ελέγχου δεν επιβεβαιώθηκαν και τυγχάνουν ανυπόστατες και αβάσιμες». Παράλληλα τονίζεται πως «δεν προέκυψε πειθαρχική ευθύνη σε βάρος οιουδήποτε αστυνομικού ή Ειδικού φρουρού».

Όπως τόνισε μετά την κατάθεση μήνυσης στον Άρειο Πάγο που κατέθεσε σε βάρος απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, «οι πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τον έλεγχο στην παρέα των τεσσάρων νεαρών, πριν από 15 μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευτείς αξιωματικός, κατέθεσαν και έχει εκδοθεί το σχετικό το σχετικό πόρισμα και δεν βρεθεί ουδέν μεμπτόν».

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός προστασίας του πολίτη δήλωσε πως προτίθεται να καταθέσει αγωγή ύψους 500.000 ευρώ σε βάρος του αξιωματικού που προχώρησε στην σχετική καταγγελία, ενώ μήνυση σε βάρος του θα καταθέσει και ο γιος του.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες