Ρόδος: Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη (βίντεο)

Συνελήφθη την Παρασκευή (11/9) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου, ένας 43χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα στην κατοικία του, σε εγκαταλελειμμένο δίκυκλο, καθώς και σε υπαίθριο χώρο «καβάτζα» όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν:

  • Κοκαΐνη συνολικού βάρους 150,6 γραμμαρίων διαμοιρασμένη σε 31 συσκευασίες
  • Κάνναβη ακατέργαστη συνολικού βάρους 580 γραμμαρίων
  • Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ
  • Δύο κινητά τηλέφωνα


Οι ναρκωτικές ουσίες, όλα τα υπόλοιπα ανευρεθέντα πειστήρια, καθώς και τρία οχήματα (δύο δίκυκλα και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο) που χρησιμοποιούσε ο δράστης κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε βάρος του 43χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με ποινή φυλάκισης 1 έτους και 8 μηνών για κλοπή από κοινού κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που τελέσθηκαν στη Ρόδο το 2012.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ