17.8 C
Athens
13.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ρουβίκωνας: «Ντου» στο γραφείο του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου (εικόνες)

    Μέλη της συλλογικότητας Ρουβίκωνας προχώρησαν σε παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου.

    Στην ανάρτησή τους αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση έγινε «ενάντια στη διάλυση των δημόσιων δομών απεξάρτησης και ψυχικής υγείας».

    Η συλλογικότητα κάνει λόγο για ένα «νομοσχέδιο-ταφόπλακα» της κυβέρνησης, το οποίο, όπως υποστηρίζει, «ακυρώνει την ουσία των κατακτήσεων της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης και διαλύει το πεδίο των εξαρτήσεων».

    Στη δήλωσή τους προσθέτουν:

    «Αυτό που πραγματικά ολοκληρώνει όμως είναι την ιδιωτικοποίηση του Ε.Σ.Υ. και την αποκοπή της ψυχικής υγείας και των εξαρτήσεων από τη δημόσια υγεία, αφήνοντάς τα στο έλεος του ανταγωνισμού της ελεύθερης αγοράς».

    Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

    Η επίθεση του Ρουβίκωνα στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Υγείας και βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλου, είναι μια ακόμα φασιστική ενέργεια των θρασύδειλων τραμπούκων.

    Τα στελέχη και οι βουλευτές μας δεν τρομοκρατούνται ούτε εκφοβίζονται.

    Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο ισχυρή από τις επιθέσεις τους

     



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ