14.2 C
Athens
12.5 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο ρόλος-κλειδί των μαρτύρων που βρίσκονταν στον χώρο νοσηλείας των παιδιών

    Με την έναρξη της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναμένεται να βρεθούν στο δικαστήριο περισσότεροι από 30 γιατροί και νοσηλευτές από τα νοσοκομεία που βρέθηκε η άτυχη Τζωρτζίνα.

    Ο ιατροδικαστής και πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ανέφερε για το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα αρχικά: «Το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα αφορά τα δύο πρώτα παιδιά, δηλαδή δεν αφορά την τρίτη υπόθεση. Αυτό το λέω γιατί έχω ακούσει τον τέταρτο συνήγορο – κατά σειρά – που έχει η κατηγορούμενη να λέει για ιατροδικαστές, εντούτοις δεν έχω ακούσει, τουλάχιστον στον δημόσιο διάλογο που συμμετέχω,  να αναφέρονται στην τρίτη υπόθεση, δηλαδή της Τζωρτζίνας, ιατροδικαστές».

    Στη συνέχεια ο κ. Λέων εξέφρασε το επιστημονικό ενδιαφέρον να ακούσει τι θα καταθέσουν οι ιατροδικαστές σε μία τέτοια υπόθεση και τόνισε πώς «σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι μάρτυρες που βρίσκονταν στο χώρο νοσηλείας των παιδιών».



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ