12.4 C
Athens
9.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025
More

    Σοκ στο Ηράκλειο: Τμήμα γυάλινου μπαλκονιού έπεσε πάνω σε πεζό – Στη ΜΕΘ ο 48χρονος

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ένας 48χρονος τουρίστας, ο οποίος ενώ περπατούσε σε δρόμο της Χερσονήσου, δέχθηκε τμήμα μπαλκονιού με υαλοπίνακα, που κατέρρευσε.

    Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (9/5) στο Ηράκλειο και άμεσα ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με το διοικητή του Βενιζέλειου Κώστα Δανδουλάκη, ο 48χρονος υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις μία στη σπλήνα και άλλη μία στο κεφάλι, καθώς αντιμετωπίζει εκτεταμένες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ παράλληλα εμφανίζει αιμορραγία στο πνευμονοθώρακα.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και τη σχετική προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του ΑΤ Χερσονήσου.

     



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ