Στα χέρια των εισαγγελέων η δικογραφία για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας – Αντιμέτωπη ξανά με τη Δικαιοσύνη η Ρ. Πισπιρίγκου

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται αντιμέτωπη ξανά αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη, καθώς βρίσκεται σε χέρια των εισαγγελέων η δικογραφία για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Τις περαιτέρω κινήσεις τους σχετικά με την κλήτευση ή μη νέων προσώπων ως υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων στην υπόθεση των θανάτων της Μαλένας και Ίριδας Δασκαλάκη, αποφασίζουν πλέον οι δυο Πρωτοδικών εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου. Πρόκειται για τους δυο εισαγγελικούς λειτουργούς, οι οποίο και είχαν δώσει εντολή για να διερευνηθεί σε βάθος η συγκεκριμένη υπόθεση και τώρα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από την Ασφάλεια, έχουν στα χέρια τους τη σχετική δικογραφία και τη μελετούν ώστε να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους. Ο φάκελος  για τους θανάτους των δυο κοριτσιών τους διαβιβάστηκε ήδη από την Ασφάλεια. Αυτός, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει το πόρισμα των ιατροδικαστών σχετικά με τους θανάτους των δυο παιδιών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Μετά την μελέτη της νέας αυτής δικογραφίας, οι δυο εισαγγελείς θα αποφασίσουν για το αν θα καλέσουν ενώπιον τους με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων ένα ή περισσότερα πρόσωπα. Οι όποιες πάντως αποφάσεις τους αναμένονται, το πιθανότερο, στις αρχές της νέας εβδομάδας.

Όπως όλα δείχνουν, ωστόσο, η μητέρα των δυο κοριτσιών που βρίσκεται προφυλακισμένη για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, θα κληθεί να περάσει και πάλι το κατώφλι των αρμόδιων δικαστικών και εισαγγελικών αρχών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις με την  ιδιότητα της ύποπτης και για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Μέσα από τη φυλακή, η ίδια εξακολουθεί πάντως να αρνείται κάθε κατηγορία. Την ποινική της μεταχείριση θα κρίνουν όμως οι δυο εισαγγελείς που χειρίζονται τη σχετική δικογραφία, καθώς εκείνοι θα αποφασίσουν για τον αν θα της ασκήσουν ή όχι νέα δίωξη και για τους θανάτους και των άλλων δυο ανήλικων κοριτσιών της.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες