Συμπληρωματική δίωξη στη Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο – Αύριο οδηγείται στην ανακρίτρια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα και κατά τη νοσηλεία της στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πατρών, πλην όμως δεν τα κατάφερε χάρη στις προσπάθειες των γιατρών που της έσωσαν τότε τη ζωή.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η εισαγγελία, η οποία άσκησε συμπληρωματική κακουργηματική ποινική δίωξη στην 33χρονη μητέρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της, δηλαδή πολύ πριν τη δολοφονήσει – κατά την αρχική κατηγορία – με κεταμίνη μέσα στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». Πλέον, η νέα δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου την οδηγεί στο γραφείο της ανακρίτριας Χρ. Σαλάππα, η οποία και είχε ερευνήσει τις συνθήκες θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας για συμπληρωματική απολογία.
Η κλήση της 33χρονης κατηγορουμένης ενώπιον της ανακρίτριας έχει δρομολογηθεί για αύριο. Ως εκ τούτου η Ρούλα Πισπιρίγκου σε λίγες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί από τις φυλακές εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ώστε να ενημερωθεί για τη νέα κατηγορία σε βάρος της και να απολογηθεί. Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι ότι θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία της.

Η νέα δίωξη

Τη νέα δίωξη σε βάρος της προφυλακισμένης από τον περασμένο Απρίλιο Ρούλας Πισπιρίγκου άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γ. Νούλης. Ειδικότερα, ο εισαγγελέας λειτουργός αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 9χρονη, ενώ νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο υπέστη καρδιακή ανακοπή, η οποία οφείλεται σε εξωτερική επέμβαση και δη της μητέρας της. Κατάφερε όμως, τότε, να παραμείνει στη ζωή χάρη στην άμεση κινητοποίηση και τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες