16.3 C
Athens
12.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Συνεχίζεται η δίκη του Σήφη Βαλυράκη: «Δολοφονία» και «σχέδιο συγκάλυψης» καταγγέλλει ο κουνιάδος του θύματος

    Η δίκη για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον αδελφό της συζύγου του που καταθέτει ως μάρτυρας να υποστηρίζει ότι ο θάνατος του πρώην υπουργού ήταν «δολοφονία» και ενταγμένος σε «ευρύτερο σχέδιο συγκάλυψης».

    Κατά την ακροαματική διαδικασία, ο μάρτυρας εξετάστηκε απο τη δικηγόρο της οικογένειας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και εμφανίστηκε κατηγορηματικός ως προς την ύπαρξη οργανωμένης δράσης.

    «Εγώ το ονομάζω εγκληματική οργάνωση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δολοφόνοι είναι συγκεκριμένοι», δήλωσε, προσθέτοντας πως «απο ‘κει και πέρα είναι ένα σχέδιο υψηλής ραπτικής».

    Ο ίδιος υποστήριξε ακόμη ότι την ημέρα του συμβάντος «δεν υπήρχε στο Λιμενικό κανένα σκάφος και αυτό έγινε για προφανείς λόγους. «Αρχαιοκαπηλία», είπε, υπονοώντας οτι «τον ρόλο του Λιμενικού τον έκαναν οι ψαράδες».

    Ο μάρτυρας είναι ο κουνιάδος του θύματος και, όπως ανέφερε, με τον Βαλυράκη είχαν «πολύ στενή σχέση». Αυτή την ώρα συνεχίζει να απαντά στις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ