Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το απόγευμα της Τρίτης 11/2 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 25χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ελληνικού – Αργυρούπολης για απόπειρες κλοπών κατ’ εξακολούθηση και βία κατά υπαλλήλων.
Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί μετέβησαν σε οικία στην Αργυρούπολη κατόπιν κλήσης για διάρρηξη και εντόπισαν τον 25χρονο, ο οποίος στη θέα τους προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ελληνικού-Αργυρούπολης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.
Μετά από έρευνα στην κατοχή του και σε χώρο που διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων,
- το χρηματικό ποσό των -750- ευρώ,
- κινητό τηλέφωνο,
- πλήθος κλειδιών αυτοκινήτων και οικίων.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 4 διαδοχικές απόπειρες διαρρήξεων – κλοπών από οικίες σε Ηλιούπολη και Αργυρούπολη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.