Ακόμη μία σύλληψη πραγματοποιήθηκε για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας 92χρονου στα Εξάρχεια, έγκλημα που είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2017 στην Αθήνα.
Ειδικότερα, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (12/3) μια 38χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται ως συνεργός 33χρονης στην υπόθεση. Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την αρμόδια ανακριτική Αρχή για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο και της ληστείας.
Συνελήφθη 38χρονη για τη δολοφονία 92χρονου στα Εξάρχεια – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (12-03-2026), 38χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται ως συνεργός 33χρονης στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 92χρονου, που τελέστηκε τον Αύγουστο του 2017 στην Αθήνα (σχετ. το από 02-03-2026 Δελτίου Τύπου).
Ειδικότερα, σε βάρος της 38χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την αρμόδια ανακριτική Αρχή για ανθρωποκτονία με δόλο και ληστεία.
Κατόπιν αυτού, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Η συλληφθείσα οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.
