Τέμπη: «Δύο χρόνια ο Γεράσιμος δίνει τη μάχη της ζωής του» λέει ο δικηγόρος της οικογένειάς του

Ο Γεράσιμος, ο μόνος επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο πριν δύο χρόνια στα Τέμπη, βρίσκεται σε κώμα και δεν έχει ανακτήσει έκτοτε τις αισθήσεις του.

Ο ίδιος δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας μεταφερθεί σε πολλά νοσοκομεία στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική, προκειμένου να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη.

Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος νοσηλεύτηκε για μήνες στο νοσοκομείο της Λάρισας. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του σε εξελιγμένο ιατρικό κέντρο στη Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου ολοκληρώθηκε η νοσηλεία του χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έκτοτε, νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία.

Ο δικηγόρος του πατέρα του Γεράσιμου, Λουκάς Αποστολίδης, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου για την κατάσταση της υγείας του σήμερα.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ