6.2 C
Athens
0.9 C
Thessaloniki
Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026
More

    Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη για το βιντεοληπτικό υλικό – «Προσπαθούν να μας εξαντλήσουν» (βίντεο)

    Συνεχίζεται σήμερα (12/01) η δίκη για το βιντεοληπτικό υλικό αναφορικά με το δυστύχημα στα Τέμπη, με τους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και τους συνηγόρους τους να συγκεντρώνονται στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας.

    Μεταξύ αυτών, η κ. Χρυσούλα Χλωρού, η οποία τοποθετήθηκε επί του ζητήματος αναφέροντας χαρακτηριστικά:

    «Σήμερα ξεκινάει η υπεράσπιση των κατηγορουμένων. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν πρέπει να βρισκόμαστε στη διαδικασία… Αθώοι οι άνθρωποι, δεν υπάρχει έγγραφο, στοιχεία και αντικείμενο.

    Δυστυχώς έτσι θα πάει η κατάσταση, προσπαθούν να μας εξαντλήσουν! Παραμένουμε ήρεμοι, αλλά οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Ελπίζουμε να ξεκινήσει αυτή η δίκη ουσιαστικά. Να μιλήσουν μάρτυρες και κατηγορούμενοι. Πρέπει να έχουμε τα στοιχεία από εδώ για να πάμε στη μεγάλη δίκη.»

    Παράλληλα, τη δική του οπτική αναφορικά με τη διαδικασία έδωσε και ο κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης:

    «Αναφορικά με τη δικαστική διαδικασία για την υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών έχουμε να καταθέσουμε κατασκευασμένα κατηγορητήρια και κατασκευασμένες ακροαματικές διαδικασίες. Το πρόβλημα στη χώρα μας είναι ένα.

    Η ατιμωρησία… Αν τιμωρηθούν οι πραγματικά υπεύθυνοι και μιλάω για τις κυβερνήσεις, τότε και μόνο θα καταλάβουμε ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να έρθει η ειρήνη στη χώρα μας. Είχα κάνει μία παλαιότερη δήλωση ότι το έγκλημα των Τεμπών θα είναι η καταδίκη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

    Αυτή οι οικογένεια λυμαίνεται όλο τον πλούτο της χώρας μας. Το θέμα όμως δεν είναι να φύγει, αλλά να τιμωρηθεί ο πρωθυπουργός.»

    Πηγή: Onlarissa

     

     



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ