14.1 C
Athens
13.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025
More

    Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 44χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να πνίξει με κορδόνια την 34χρονη σύντροφό του

    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 44χρονος, μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταγγελία της 34χρονης συντρόφου του ότι αποπειράθηκε να την πνίξει με δύο κορδόνια κατά τη διάρκεια καβγά.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, στο σπίτι της 34χρονης γυναίκας ουκρανικής καταγωγής, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, παρουσία του 14χρονου γιου της.

    Η ίδια φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι κατάφερε να διαφύγει χάρη στις γνώσεις αυτοάμυνας που διαθέτει από την ενασχόλησή της με τις πολεμικές τέχνες, ενώ κατήγγειλε πως ο 44χρονος κινήθηκε και εναντίον του ανήλικου, όταν εκείνος επιχείρησε να την υπερασπιστεί.

    Απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος, γεωργιανής καταγωγής, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται περί ενδοοικογενειακής απόπειρας ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακής παράνομης βίας, κατά συρροή.

    Κατά πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι έγινε φραστικό επεισόδιο, αλλά δεν άσκησε βία ούτε στην σύντροφό του ούτε στο ανήλικο. Φέρεται δε, να υποστήριξε δε ότι ο καβγάς ξεκίνησε ύστερα από σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε η 34χρονη.

    Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα του «έδειξαν» το δρόμο για τις φυλακές.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ