18.8 C
Athens
17.8 C
Thessaloniki
Κυριακή 4 Μαΐου 2025

Θύμα τοκογλυφίας έπεσε 48χρονος στο Ηράκλειο – Του ζητάνε να πληρώσει 7.500 ευρώ!

Ένα νέο περιστατικό τοκογλυφίας αποκαλύφθηκε στις αστυνομικές αρχές μετά από καταγγελία ενός 48χρονου άνδρα στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν όταν ο 48χρονος πήγε χθες στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα τοκογλυφίας.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι πριν αρκετό καιρό είχε οικονομικά προβλήματα και δανείστηκε από έναν 47χρονο 2.500 ευρώ, ο οποίος στη συνέχεια του ζήτησε να καταβάλει το ποσό των 7.500 ευρώ (δηλαδή 2.500 ευρώ τα οποία δανείστηκε και 5.000 ευρώ για τόκους!).

Ο 48χρονος του έδωσε σε μικρό χρονικό διάστημα 5.000 ευρώ σε μετρητά. Στις 10 Οκτωβρίου ο 47χρονος πήγε στο σπίτι του προκειμένου να του ζητήσει τα υπόλοιπα 2.500 ευρώ. Εκείνος όμως δεν τα είχε με αποτέλεσμα – όπως ανέφερε στην καταγγελία του – να τον απειλήσει αλλά και να του επιτεθεί χτυπώντας τον.

Μετά την παραπάνω καταγγελία οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 48χρονο ενώ ερευνάται η υπόθεση.


 



guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ