12.6 C
Athens
11.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
More

    Το οπλοστάσιο που εντοπίστηκε στο σπίτι του Αλβανού που εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα (εικόνες)

    Την Τρίτη (9/12) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε έξι συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης πληρωμένων δολοφόνων που εμπλέκονται στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Γιάννη Λάλα.

    Οι συλλήψεις ήρθαν μετά από εκτεταμένη επιχείρηση στην Αττική.

    Πρόκειται για τέσσερις Αλβανούς και δύο Έλληνες για τους οποίους οι Αρχές θεωρούν ότι είχαν πιο περιφερειακό ρόλο.

    Κεντρικός ρόλος αποδίδεται σε έναν από τους τέσσερις Αλβανούς με το μικρό όνομα «Δήμος» ο οποίος έχει βαρύ ποινικό παρελθόν.

    Κατά τις έρευνες στο σπίτι του στην Αλβανία, σε χωριό κοντά στο Αργυρόκαστρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν όπλα και σφαίρες.

    opla dimou Η απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα

    Λίγους μήνες μετά, το βράδυ της 16ης Μαΐου 2025, μέλη της σπείρας πραγματοποίησαν ένοπλη επίθεση σε βάρος του Γιάννη Λάλα που κινούνταν με θωρακισμένο όχημα στην περιοχή των Ανω Λιοσίων.

    Οι δράστες πάλι με μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το όχημα του θύματος και άρχισαν να πυροβολούν με πολεμικό τυφέκιο, χωρίς να πετύχουν τον στόχο τους, λόγω της θωράκισης του αυτοκινήτου.

    Τότε, οι Αρχές είχαν περισυλλέξει 47 κάλυκες από το σημείο.

    yaris lalas
    Με αυτό το λευκό yaris οι δράστες πήγαν στη Σπάρτη να δολοφονήσουν τον Λάλα πριν τον σκοτώσουν στην Αράχωβα

    Ο Λάλας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Αράχωβα την 1η Νοεμβρίου.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ