Το τανγκό των εκλογών και η κρίσιμη ψήφος

«Λαμόγια», «αλήτες», «κλέφτες», είναι μερικά μόνο από τα…κοσμητικά επίθετα που συνοδεύουν τους βουλευτές μετά την εκλογή τους από τον κυρίαρχο λαό!

Αλλά, για σταθείτε, ποιος ψηφίζει τα «λαμόγια», τους «αλήτες» και τους «κλέφτες»;, Μα φυσικά ο κυρίαρχος λαός!

Άρα που καταλήγουμε, στο ότι το τανγκό χρειάζεται δυο και οι εκπρόσωποι μας στο κοινοβούλιο, είναι καθ΄ εικόνα και καθ΄ ομοίωση των ψηφοφόρων!

Οπότε αγαπητές ψηφοφόρε, μην φτύνεις εκεί που γλύφεις, δεν σε τιμάει! Προτού λοιπόν καταλήξεις να ανεβάζεις πίεση, από τις λάθος δικές σου επιλογές, σεβάσου τη ψήφο σου! Ψήφισε άτομα που εκτιμάς ότι έχουν γνώση και κάτι να προσφέρουν, όχι τηλε- υπουργούς, που είναι μόνιμα σε ένα τηλεοπτικό στασίδι, όχι τηλε- βουλευτές που εμφανίζονται στην πόρτα σου μια φορά στα 4 χρόνια, όχι γενικά πρόσωπα που τα ξέρεις από την τηλεόραση και τα ΜΜΕ, το γεγονός ότι τα βλέπεις κάθε μέρα δεν σημαίνει ότι θα σου λύσουν τα προβλήματα!

Αναζήτησε τα βιογραφικά των υποψηφίων, την πορεία τους, την προσφορά στον τομέα τους και την κοινωνία, όχι την λάμψη της τηλεόρασης και της προβολής! Τώρα θα μου πεις σου βάζω δύσκολα, δύσκολα είναι το ξέρω, αλλά μετά μην φωνάζεις, μην διαμαρτύρεσαι, ότι «πληρώνεις, παίρνεις» σε αυτή την ζωή και μην ξεχνάς, μετά την απομάκρυνση του ταμείου ή μάλλον της κάλπης, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες