Τραμπ στο Fox News: «Πιθανή η συμφωνία με την Τεχεράνη μέχρι τη Δευτέρα, αλλιώς σκέφτομαι να τα ανατινάξω όλα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ανταποκριτή του Fox News, Τρέι Γινγκστ, ότι θεωρεί εφικτή την επίτευξη συμφωνίας με το Ιράν έως αύριο, ενώ προειδοποίησε για σοβαρές συνέπειες, σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων.

«Αν το Ιράν δεν προχωρήσει σε συμφωνία, και μάλιστα γρήγορα, εξετάζω το ενδεχόμενο να τα ανατινάξω όλα και να πάρω τον έλεγχο του πετρελαίου», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Fox.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι μια ειρηνευτική συμφωνία με το Ιράν θα μπορούσε να επιτευχθεί «αύριο», σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος του Fox News, Trey Yingst.

«Σε όσους διαπραγματεύονται εκ μέρους του Ιράν έχει δοθεί, προς το παρόν, ασυλία, ώστε να συνεχιστούν τις συνομιλίες», είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με το Fox. «Πιστεύω ότι υπάρχει καλή πιθανότητα αύριο, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη», πρόσθεσε ο πρόεδρος.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Τραμπ παραδέχθηκε ότι οι ΗΠΑ έστειλαν όπλα σε Ιρανούς διαδηλωτές, όπως υποστήριξε την Κυριακή ο δημοσιογράφος του Fox News, Trey Yingst, επικαλούμενος συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ