Τραγωδία σημειώθηκε στον Λεήμονα Λακωνίας το μεσημέρι της Κυριακής (23/3).
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκρή ανασύρθηκε μία 15χρονη και απεγκλωβίστηκαν δύο τραυματίες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, από κανάλι της περιοχές, έπειτα από εκτροπή εκμισθωμένου οχήματος.
Πιο συγκεκριμένα, κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι.
Στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Οι πυροσβέστες στο σημείο εντόπισαν και ένα τέταρτο άτομο, τραυματισμένο, που μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί αν εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στο τροχαίο ή έπεσε στο κανάλι για να βοηθήσει.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε μια ανήλικη και απεγκλωβίστηκαν δύο τραυματισμένοι ενήλικες από κανάλι πλησίον της περιοχής Λεήμονας Λακωνίας, έπειτα από εκτροπή ΙΧ οχήματος, και παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 23, 2025