Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση διάσωσης οδηγού, ο οποίος παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Κομοτηνή, ενώ προσπαθούσε να περάσει με το όχημά του ιρλανδική διάβαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 55χρονο κάτοικο χωριού της περιοχής, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Οι διασώστες της ΕΜΑΚ που επιχειρούν στην περιοχή εντόπισαν το όχημά του μέσα στα νερά, καθώς και τον οδηγό στο εσωτερικό του. Ωστόσο, οι εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στο σημείο έχουν δυσχεράνει την ανάσυρσή του, όπως αναφέρει το Star.
Ο συγκεκριμένος οδηγός φέρεται να παραβίασε τους απαγορευτικούς κώνους και κορδέλες που είχε τοποθετήσει από τις προηγούμενες μέρες η Ελληνική Αστυνομία, λόγω των πολλών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών και ειδικά της σημερινής ημέρας που έβρεχε ασταμάτητα από το πρωί, σύμφωνα με την ΕΡΤ.