16.3 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Τροχαίο στην Κατερίνη: ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε δύο οχήματα – Σκοτώθηκε ένας 61χρονος

    Τροχαίο με έναν 61χρονο να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας μετά από καραμπόλα τριών οχημάτων, στην παλιά εθνική οδό Κατερίνης-Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με το olympiobima.gr, ο 61χρονος που ήταν ομογενής από τη Γερμανία, έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί διαδοχικά με δύο άλλα οχήματα.

    Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο άνδρας, ενώ από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

    Η Τροχαία Κατερίνης ερευνά αν ο θάνατος του 61χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, κάτι που θα φανεί στη νεκροψία-νεκροτομή.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ