17.5 C
Athens
15.1 C
Thessaloniki
Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Χωρίς δίπλωμα ο 20χρονος οδηγός του IX που «καρφώθηκε» σε κολώνα – Τραυματίστηκε σοβαρά η συνοδηγός

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες προκλήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/3) στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο στο ύψος της οδού Τερψιχόρης και στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ το αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού οδηγούσε ένας 20χρονος, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση σοβαρότερα τραυματίστηκε η 20χρονη συνοδηγός του οχήματος, η οποία υπέστη συντριπτικά κατάγματα και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Κατά πληροφορίες η νεαρή κοπέλα βρέθηκε εκτός του οχήματος και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της πρόσκρουσης ήταν το γεγονός ότι η μηχανή του ΙΧ βρέθηκε σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από το σημείο του τροχαίου.


Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και για λίγη ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. Στο οδόστρωμα είχαν χυθεί λάδια.

Οι 11 πυροσβέστες που βρέθηκαν στην περιοχή με τρία οχήματα, απεγκλώβισαν τον οδηγό από τα συντρίμμια.




guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ